onafhankelijk
zonder afspraak
terwijl u wacht
apk, apk zonder afspraak, apk terwijl u wacht, apk neutraal
 APK-oké Utrecht is dé specialist in onafhankelijke APK en autokeuringen
Wij repareren niet en voeren geen onderhoud uit. Wij hebben daarom geen belang om uw auto af te keuren. Eerlijker kan niet.
Een afspraak maken bij APK-oké is niet nodig, u kunt altijd bij ons terecht. Een APK keuring bij APK-oké duurt nog geen 20 minuten.
APK-oké: zonder afspraakterwijl u wacht, maar bovenal onafhankelijk keuren.

Vestiging Utrecht

Tevreden klantenreviews

Tevreden klanten zijn onze beste ambassadeurs. Daarom streven wij iedere dag opnieuw naar 100% klanttevredenheid.

Lees hier de beoordeling van onze klanten.

Afspraak-oké

Bij APK-oké kunt u direct langskomen, zonder óf met afspraak, uw auto wordt gekeurd terwijl u wacht en uiteraard staat de koffie klaar.

Maakt u liever een afspraak, dan kunt u deze hier direct online maken. 

Teamoké

Onze Utrechtse vestiging vindt u op autoboulevard OvervechtDe RDW erkende keurmeester Colin is al ruim acht jaar werkzaam bij APK-oké Utrecht en met inmiddels ruim 20.000 APK’s een zeer ervaren en kundige medewerker. René was, ondanks zijn pensioengerechtigde leeftijd, nog niet toe aan stilzitten en ondersteunt het team twee dagen in de week. Elvis is sinds 2018 ons team komen versterken en is inmiddels een vast gezicht op de vestiging. In het voorjaar van 2021 is Michael in dienst getreden als ondersteuning voor onze drie vestigingen. De moderne en hoge keurstraten lenen zich uitstekend voor het keuren van zowel personenauto’s als grotere voertuigen, zoals campers en bedrijfswagens tot 3500 kg.