onafhankelijk
zonder afspraak
terwijl u wacht
apk, apk zonder afspraak, apk terwijl u wacht, apk neutraal
 APK-oké Den Haag is dé specialist in onafhankelijke APK en autokeuringen
Wij repareren niet en voeren geen onderhoud uit. Wij hebben daarom geen belang om uw auto af te keuren. Eerlijker kan niet.
Een afspraak maken bij APK-oké is niet nodig, u kunt altijd bij ons terecht. Een APK keuring bij APK-oké duurt nog geen 20 minuten.
APK-oké: zonder afspraakterwijl u wacht, maar bovenal onafhankelijk keuren.

Vestiging Den Haag

Tevreden klantenreviews

Tevreden klanten zijn onze beste ambassadeurs. Daarom streven wij iedere dag opnieuw naar 100% klanttevredenheid.

Lees hier de beoordeling van onze klanten.

Afspraak-oké

Bij APK-oké kunt u direct langskomen, zonder óf met afspraak, uw auto wordt gekeurd terwijl u wacht en uiteraard staat de koffie klaar.

Maakt u liever een afspraak, dan kunt u deze hier direct online maken. 

Teamoké

Onze Haagse vestiging vindt u op de Binckhorst.
De 
RDW erkende keurmeester Rajesh is vanaf de opening van APK-oké Den Haag hier werkzaam en met inmiddels ruim 15.000 APK’s een zeer ervaren en kundige medewerker.
Douglas is in juli 2017 ons team komen versterken in 2022 is hij een andere uitdaging aangegaan maar per 1 juni 2023 maakt hij weer onderdeel uit van ons Haagse team. In de zomer van 2020 is
Hugo ons komen ondersteunen als invaller. Mehmet, Nourdin en Rizal komen ons versterken als ZZP-er ter ondersteuning voor onze drie vestigingen. Melissa treft u in de receptie en is als duizendpoot verantwoordelijk voor de administratie, website, telefoon en nog veel meerDe ruime, hoge werkplaats leent zich uitstekend voor het keuren van zowel personenauto’s als grotere voertuigen, zoals campers en bedrijfswagens tot 3500 kg.