Franchisenemers gezocht
apk, apk zonder afspraak, apk terwijl u wacht, apk neutraal

De vestigingen van APK-oké Nederland worden geleid door zelfstandig ondernemers, de franchisenemers. De franchisenemer is in de regel de APK keurmeester die altijd al ‘iets’ voor zichzelf wilde beginnen. Naast het onderschrijven van de uitgangspunten van de formule beschikken zij over uitstekende communicatieve vaardigheden, zijn stressbestendig, houden in alle situaties het overzicht en hebben structuur in hun werk. 

Naast een landelijke dekking heeft APK-oké een zeer herkenbaar product met een zeer herkenbare uitstraling. 
Marketing en reclame zijn hierbij van groot belang voor het succes van de formule en worden door APK-oké Nederland centraal verzorgd. 

Franchisenemer zijn bij APK-oké Nederland heeft nog veel meer voordelen! Voor zaken waarin de franchisenemer als ondernemer in de regel niet geïnteresseerd is, zoals marketing, reclame, juridische zaken, personeelszaken, administratie en financiering, wordt gezorgd. De franchisenemer hoeft zich alleen maar bezig te houden met de eigen business. Er wordt gezorgd voor vervanging bij vakantie en/of ziekte (vaak een reden voor aspirant ondernemers om niet voor zichzelf te beginnen) en zelfs bij drukte kan worden bijgesprongen. 

Een bijkomend voordeel voor de APK keurmeester (de franchisenemer) is dat hij geen zwaar sleutelwerk hoeft te verrichten zodat ook diegenen in aanmerking komen die vaak last van hun rug hebben (of gewoon geen zin meer hebben in het sleutelen zelf).

Interesse?

Bent u APK keurmeester en is na het lezen van de bovenstaande informatie uw interesse in onze formule gewekt, 
neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor nadere kennismaking.

Samen ondernemen en onafhankelijk keuren met APK-oké, voor een onafhankelijke toekomst als succesvol ondernemer

APK-oké Nederland B.V.

franchise@apk-oke.nl
Tel: 088-2750075