Nieuws‎ > ‎

Hoera, APK oké 2 jaar!

Geplaatst 30 jun. 2014 07:32 door APK-oké Nederland   [ 30 jun. 2014 07:52 bijgewerkt ]

Op 1 mei 2014 bestonden de vestigingen van  APK-oké in Den Haag en Utrecht 2 jaar. In deze twee jaar heeft APK-oké flink aan de weg getimmerd en zelfs een derde vestiging in Rotterdam geopend. Het concept is opgepakt door diverse media zoals de Consumentenbond, RTL Nieuws alsook het vakblad AMT.


Inmiddels zijn er ruim 22.000 voertuigen de teststraten van APK-oké gepasseerd voor de APK of een Autokeuring.

Het succes van APK-oké zit in het onafhankelijk uitvoeren van APK. Klanten weten zeker dat er niet onnodig wordt betaald voor dure reparaties. APK-oké repareert niet, hoogstens vervangen zij als service een lampje of ruitenwisser tegen kostprijs.


Een afspraak maken? Dat kan maar is niet nodig. APK-oké werkt zonder afspraak en de keuring vindt plaats terwijl u wacht en kan ter plekke helemaal worden gevolgd.


Zomer? Tijd om de camper te laten keuren. De vestigingen van APK-oké zijn ingericht voor hoge en/of lange voertuigen tot 3500 kg.  In de Haagse vestiging krijg je tijdens

de zomermaanden een Airco-check cadeau bij het laten laten uitvoeren van een APK.

Daarnaast kun je bij APK-oké terecht voor bijvoorbeeld het achterhalen van dat eeuwige rammeltje, voor controle van de schokbrekers of als je twijfelt of de remmen goed zijn. Van elke keuring ontvang je een rapport.


Kortom veilig op weg met APK-oké Den Haag, APK-oké Utrecht en APK-oké Rotterdam!


Comments