Nieuws‎ > ‎

APK-oké Den Haag heeft de 500e klant van dit jaar verwelkomt!

Geplaatst 1 mrt. 2013 00:10 door APK-oké Nederland   [ 4 mrt. 2013 02:46 bijgewerkt ]
onafhankelijk apk keuren den haag utrecht
Er zijn nog geen twee maanden verstreken in 2013 en APK-oké heeft haar 500ste auto al gekeurd. Op 15 februari was Sanjay Narain de gelukkige in het Haagse filiaal.


Op de vraag waarom hij voor APK-oké heeft gekozen, antwoordde Sanjay; ik wilde een goedkope en onafhankelijke keuring. Bij APK-oké kan ik zo binnenrijden zonder afspraak en wachten op mijn keuring. Bijna aan de lopende band gaan de tevreden klanten de deur uit in Utrecht en Den Haag. Dit is tegen de trend in. Het aantal APK’s in 2012 is met 3,8% gedaald. Maar APK-oké heeft alleen in januari 2013 al een groei van 21% ten opzichte van november en december 2012.

Omdat APK-oké onafhankelijk keurt, weet iedereen zeker dat de keuring eerlijk verloopt. APK-oké repareert niet, hoogstens vervangen zij een lampje of ruitenwisser tegen kostprijs. Zo weet je altijd, dat je niet teveel betaalt. Het is dan ook makkelijk, je komt met of zonder afspraak langs en binnen 30 minuten weet je of je APK oké is.

Bij APK-oké kost een benzinekeuring € 39,95. Is de auto afgekeurd? Dan krijg je een lijstje mee voor je eigen garage waarop de punten staan, die gerepareerd moeten worden om de APK oké te krijgen.

Lente? Tijd voor de zomerbanden! Bewaar je de banden op velg in de schuur of op zolder? Bij APK-oké Den Haag kun je voor € 80,00 per jaar de banden op velg opslaan. Twee keer wisselen is bij de prijs inbegrepen. Daarnaast kun je ook bij APK-oké terecht voor bijvoorbeeld het achterhalen van dat eeuwige rammeltje, voor controle van de schokbrekers of als je twijfelt of de remmen goed zijn. Van elke keuring ontvang je een rapport.

Kortom, veilig op weg met APK-oké Den Haag en APK-oké Utrecht!