Nieuws


Tros Radar en ANWB adviseren; laat je auto onafhankelijk keuren.

Geplaatst 9 mei 2018 05:51 door APK-oké Nederland

Wat kun je doen als je twijfels hebt bij de apk-keuring van je auto? En wat kun je doen als je denkt dat je auto onterecht is afgekeurd? Dienst Wegverkeer (RDW) houdt toezicht en voert steekproeven uit. Er wordt echter niet gecontroleerd of er onnodig veel aan je auto is gesleuteld.

Wij namen de proef op de som en gingen, met verborgen camera's in een testauto, langs bij twaalf willekeurige garages. We lieten onze auto eerst keuren door de RDW. Lees verder.

APK-oké wint FD Gazellen award

Geplaatst 19 okt. 2017 04:59 door APK-oké Nederland

Wij zijn trots, APK-oké heeft een FD Gazellen award gewonnen. Elk jaar reikt het Financieele Dagblad de award uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. 
Het ontvangen van de FD Gazelle Award dit jaar is een mooie beloning welke samenvalt met het 5-jarig bestaan van APK-oké. De award bevestigt de groei van de afgelopen 5 jaar door focus op hoge klanttevredenheid, fantastische medewerkers en een onderscheidende positie in deze traditionele branche. 

APK-oké laat nieuw pand bouwen in Utrecht

Geplaatst 15 feb. 2017 05:26 door APK-oké Nederland

Willy Naessens bouwt voor APK-oké

In opdracht van APK-Oké gaat Willy Naessens Nederland een bedrijfshal van bijna 750 m² realiseren. De specialist in onafhankelijke APK en autokeuringen opent een nieuwe locatie in Utrecht. Het pand zal geheel in beton worden gebouwd. 

Op onze Facebookpagina zullen wij de vorderingen van de bouw met onze volgers delen. 

Digitale APK-brief ontgaat consument.

Geplaatst 27 aug. 2015 06:09 door APK-oké Nederland

rdw apk neutrale apkSinds het digitaal gaan van de RDW herinneringsbrief via mijnoverheid.nl vergeten steeds meer autobezitters de APK. De bekeuring volgt automatisch per post.

Wanneer klanten bij de APK-oké vestigingen hun mailadres achterlaten, ontvangen ze het jaar erop een herinnering voor de APK. Gewoon in de eigen mailbox.

Ook een herinnering-oké van APK-oké ontvangen? Vul uw gegevens hier in. 

Bron: Aftersales Magazine (klik voor het hele artikel)

Stunten met APK tarief

Geplaatst 22 jun. 2015 08:02 door APK-oké Nederland   [ 23 jun. 2015 00:19 bijgewerkt ]

apk goedkooe apk apk zonder afspraak apk oke
De AMT van mei stond, zoals gebruikelijk, weer in het teken van de APK. Deze keer is de rode draad de prijsvechters in de APK. 
Weten wat APK-oké van een vastgesteld APK tarief vindt? Het hele artikel is bijgevoegd.

Vanaf 160.000 km jaarlijkse APK voor benzineauto's

Geplaatst 9 jun. 2015 04:06 door APK-oké Nederland   [ 22 jun. 2015 07:06 bijgewerkt ]

apk onafhankelijk apk zonder afspraak Steeds meer zakelijke rijders kiezen voor een benzineauto. Minister Schultz van Infrastructuur en Milieu heeft, mede hierdoor, een voorstel aan de Tweede Kamer gedaan om de keuringsfrequentie van benzineauto's afhankelijk te maken van de kilometerstand.

Het voorstel is tot stand gekomen in overleg met de ANWB, Bovag en VOMAPK (waar APK-oké actief lid van is).

Lees het hele artikel hier.

APK is verleidelijke reddingsboei.

Geplaatst 30 mrt. 2015 01:45 door APK-oké Nederland   [ 30 mrt. 2015 01:50 bijgewerkt ]

Iapk onafhankelijk apk oke apk zonder afspraakn het Aftersale Magazine van maart 2015 staat een stuk over het groeiende aantal APK's. Doordat er minder snel voor een nieuwe auto wordt gekozen, stijgt de 
leeftijd van het wagenpark en als gevolg daarvan het aantal APK's. Klik hier voor het hele artikel.

OHRA adviseert; kies voor een onafhankelijke APK

Geplaatst 5 mrt. 2015 03:37 door APK-oké Nederland


apk onafhankelijk apk direct apk zonder afspraak apk den haagNa de Consumentenbond en RTL Nieuws adviseert OHRA haar klanten via de website om te kiezen voor 
een onafhankelijke APK bij APK-oké.

Lees hier het hele artikel.

Aantal APK's stijgt 4,2%

Geplaatst 26 jan. 2015 07:07 door APK-oké Nederland

Er zijn in 2014 5,73 miljoen apk-keuringen aan personenauto's uitgevoerd tegen 5,5 miljoen in 2013. Een stijging van 4,2%. Dat meldt dataprovider VWE. Het herstel van de apk-markt overstijgt daarmee de verwachtingen van de dataprovider, dat uitging van 5,66 miljoen keuringen.

Na de eerste drie kwartalen bleek al dat het aantal apk-keuringen hoger lag dan het jaar ervoor. VWE becijferde al dat er tot en met september 4,6 procent meer apk-keuringen waren uitgevoerd dan in dezelfde periode in 2013.

Verdien uw rekening terug bij de ANWB.

Geplaatst 22 jan. 2015 02:32 door APK-oké Nederland

Sinds kort heeft de ANWB een neutraal platform voor autobezitters om hun garage te beoordelen. We herkennen het allemaal wel: hoe kies je nou een betrouwbare garage? Velen gaan al jaren naar die ene garage dichtbij huis. Maar hoe weet u nou écht of een garage goed werk levert en te vertrouwen is?
Door massaal ervaringen te delen! Ook de vestigingen van APK-oké staan op deze site. Het is zeker de moeite waard een review achter te laten want elke maand betaalt de ANWB twee rekeningen terug. 

1-10 of 31